Kesätyöt

KESÄTÖITÄ

 

Museo-opas,

 

Kesäoppaana Rantasalmen museolla tarvitset iloista ja positiivista asennetta vastaanottaessasi museovieraita, kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja tykkäät rupatella ihmisten kanssa.

Työtehtäviin kuuluu museo-opastuksen lisäksi piha-alueen siistinä pitäminen sekä kesäkanojen ruokkiminen.

Rantasalmen museo on avoinna 13.6.-6.8. ti-su, klo 11-17.

 

Kerro hakemuksessasi kuinka paljon pystyisit kesän aikana työskentelemään.

 

 

KESÄDUUNI OP:N PIIKKIIN!

15-17 vuotiaille

(2 vko työjakso 400€)

 

Kierrätysmyymälän työntekijä,

Useita paikkoja.

 

Työtehtäviin kuuluu erilaisia Ekoteko -kierrätysmyymälän työtehtäviä. Näitä ovat mm. lahjoitustavaroiden lajittelu/hinnoittelu, kierrätystuotteiden valmistaminen, korjaus- ja kunnostustyöt, asiakaspalvelu, tuotteiden kuvaaminen ja myynti-ilmoitusten tekeminen, kahvilan työtehtävät ja jäätelönmyynti.

 

Kesätyössä pääset hyödyntämään omaa osaamistasi ja työtehtäviä voidaan räätälöidä juuri sinulle sopiviksi. Mainitse siis hakemuksessasi, jos olet esimerkiksi kiinnostunut enemmän asiakaspalvelusta kuin muista työtehtävistä.

 

 

Somettaja, 

 

Pääasiallisena tehtävänä on somettaa!

Sinulla on sana hallussa ja sosiaalisten medioiden käyttäminen luonnistuu sinulta helposti, ehkä tykkäät myös esiintyä. Kesäsomettajana tuotat sisältöä eri kanaviin yhdistyksen toiminnasta ja tapahtumista (Yhdistyksen tapahtumat, Kierrätysmyymälä Ekoteko sekä kierrätysaiheisten videoiden tekeminen).

 

 

 

Kerro hakemuksessa ikäsi, mitä paikkaa haet ja millä aikavälillä pystyisit kesän aikana työskennellä. Voit esittää myös toiveesi kesätyön ajankohdasta.

 

 

Lähetä kesätyöhakemus osoitteeseen: rantasalmi@4h.fi

 

 

Mikäli sopivaa työtä ei löytynyt, voit tehdä itsellesi oman kesätyön! Just sellaisen kuin haluat. Klikkaa.